Succesvol zijn

Wat is succesvol voor jouw?

Weet jij van jezelf wanneer je succesvol bent? Is dat een stijgende lijn en zo ja op welk vlak dan? Fysiek, emotioneel, metaal of financieel? Een stijgende lijn is altijd mooi maar wat betekent die lijn dan voor jouw. Hoe belangrijk vindt jij het  het aantal mensen dat je mag helpen met hun groei of vindt je jouw persoonlijke groei juist belangrijker?  Dus wat wil jij nu eigenlijk zelf graag?

Allemaal vragen waar je zelf toch een keer antwoord om moet geven om succesvol te kunnen zijn. Wanneer je zelf niet weet wat succesvol voor jouw betekent hoe kun je het dan succesvol worden of zijn?

Samenwerken

Samenwerken met anderen betekent automatisch ook groeien. Je leert van elkaar door over hindernissen met elkaar te praten. Kennisoverdracht is daarbij erg belangrijk. Samen weten we immers erg veel. De fouten die wij gemaakt hebben hoef jij niet meer te maken. Plezier en ongedwongenheid maakt het hierbij extra leuk. Iedereen is immers zelf baas en dus ook zelf verantwoordelijk voor zijn of haar eigen succesvol zijn. Je bepaald zelf of en hoe snel je wilt groeien door de hoeveelheid tijd en inspanning die je jouw groei steekt.

Begeleiding en kennisopbouw

Het coachen van mensen en het zelf gecoacht worden zorgt ervoor dat je jouw blinde vlekken kunt ontdekken. Die hebben we allemaal in meer of mindere mate. Zelfontwikkeling zoals het volgen van workshops, luisteren naar podcasts en het lezen van boeken  zorgt ervoor dat jij op jouw manier en in jouw tempo op bepaalde vlakken gaat groeien. Je stuurt op die manier zelf jouw succesvol zijn.

Geef zelf aan als en hoeveel jij gecoacht wil worden.  Neem contact met mij op als je met ons mee wil groeien .zodat we kunnen kijken wat jij wilt en hoe ik jouw daarmee kan helpen.

Als je meer wilt weten over succesvol zijn abonneer dan op onze succesvol mailinglist

Inschrijven “succesvol” mailinglist

[wysija_form id=”2″]

U kunt de inhoud niet kopiëren.