Daantje. Nieuwe opvang pony

Daantje onze nieuwe opvang pony

Vorige week zijn we begonnen met het opvangen van een pony die een verleden heeft vanuit Spanje. Iemand had haar bij een stichting voor paarden in nood opgehaald maar had nu helaas geen klik meer met de pony. Aangezien de pony nog niet verkocht kan worden hebben we besloten om haar samen met  Equine Serenity Horsemanship and Coaching te gaan begeleiden naar een nieuwe kans.

OlieTherapie gaat haar behandelen met oliën op fysiek en emotioneel niveau en Cassandra van Equine Serenity Hoorsmanship and Coaching gaat haar trainen zodat ze weer beter in haar vel kan zitten en ons tweevoeters beter gaat begrijpen.

Tijdens de reis in de trailer en tijdens het laden hebben we haar ondersteund met Lavendel en Geranium voor stress en trauma. Dit naar aanleiding van spiertesten.  Bij de benadering met Lavendel (ruiken) zagen wij al veel spanning verdwijnen bij de pony. Na de aankomst vorige week zijn we haar gaan behandelen met lavendel, frankincense, lemon, zengest en smart @ Sassy.

 

We zijn gisteren begonnen met het gebruik van de Itovi Scan en hebben aan de hand daarvan voor haar een oliemengsel gemaakt dat we twee maal daags op de draadwond aanbrengen. De pony die wij nu zien komt al gewoon rustig naar je toe maar is af en toe nog wel wat bang.

We dachten zelf dat om het richting immuunsysteem en ontspanning en weer vrolijk worden moesten gaan zoeken.

 

 

De Itovie Scan

De Itovi scan hebben wij op afstand gedaan. Zie de resultaten hieronder:

Wat direct opvalt is dat het verbeteren van de stemming (joy en enlighten) en huid/haar bovenaan staan. Naar aanleiding van de scan geven wij haar Immortele (Salubelle), Frankincense, Fennel en Sandelwood over de plek op het been en IO Mega over het voer.

Nu maar wachten wat de aanbevolen oliën gaan doen.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

U kunt de inhoud niet kopiëren.