Afstandsbehandelingen

Afstandsbehandelingen met introductiekorting

Afstandsbehandelingen zijn voor de meesten van ons iets nieuw. Sommige van mijn klanten hebben hier al ervaring mee. Ik ondersteun al 20 jaar klanten met afstandsbehandelingen en sta ik hier dan ook volkomen achter. Omdat fysieke behandelingen voorlopig niet mogelijk zijn ga ik voorlopig over op deze effectieve afstandsbehandelingen.

Hoe het werkt

Voor een afstandsbehandeling is alleen de naam van de ontvanger nodig. We spreken van te voren de tijd af waarop de behandeling begint. Een afstandsbehandeling duurt 45 minuten. Het is fijn om tijdens het ontvangen van de behandeling te ontspannen door bijvoorbeeld te liggen maar het is niet perse noodzakelijk.

Bij de afstandsbehandeling worden alle lichaamssystemen gescand en meegenomen. Daarnaast worden meegenomen alle organen, de energielichamen, de meridianen en pijnlijke plekken zoals spieren.

Kosten afstandsbehandeling

Omdat de afstandsbehandeling voor de meesten mensen nieuw is bied ik een introductie prijs aan van 20 euro voor de eerste afstandsbehandeling van 45 minuten. Daarna is de prijs 40 euro. Deze behandelingen worden helaas niet door de aanvullende verzekering vergoed. U kunt de kosten voldoen via een betaalverzoek die u bij opgaven van mij krijgt. Opgave en afspreken via 06-37338835

Geef een reactie

U kunt de inhoud niet kopiëren.