Online Aroma Massage voor paarden

OlieTherapie massage voor paarden

De cursus OlieTherapie aroma massage voor paarden staat nu ook in een online cursusomgeving. Ik gebruik de oliën van DoTERRA. De massage kan met de Family Essential kit of de Home Essential kit en cocosolie uitgevoerd worden.

De cursus bestaat uit verschillende modules en paragrafen:

  • Inleiding OlieTherapie,  6 paragrafen. Wie is OlieTherapie en wie is DoTERRA en waar vindt ik support tijdens de cursus
  • Veiligheid en essentiële oliën voor paarden. 5 paragrafen Welke oliën wanneer wel en wanneer niet en hoe zit het met de doping richtlijnen?
  • Inleiding paard en olie. 2 paragrafen Hoe kies ik een olie en welke rol speelt het paard hierbij
  • Korte beschrijvingen van oliën voor paarden 17 paragrafen
  • Waar breng je de olie aan 2 paragrafen
  • Hoe voer je de lichte aroma massage voor paarden uit? 6 paragrafen. De massage wordt zowel in tekst als in video uitgelegd.
  • Aandoeningen. 6 paragrafen De lijst met oliën en inzetgebieden en voorbeeldrecepten

Optie 1

Ter introductie is deze 33 euro in plaats van 67 euro. De cursus zonder olie. Je gebruikt je eigen olien of je besluit later om alsnog een kortingsaccount bij OlieTherapie te nemen.

http://olietherapie.nl/product/olietherapie-massage-voor-paarden-online/

Optie 2

De cursus met het Family Essentials pakket en cocosolie. Dit zijn 10×5 ml flesjes Dit pakket kost inclusief cocosolie 164,50. Je besteld het zelf op https://www.mydoterra.com/olietherapie   U krijgt van OlieTherapie deze online cursus gratis en u krijgt uitgebreide informatie over het gebruik van de oliën inclusief recepten voor paarden en voor mensen. De online cursus ter waarde van 67 euro gratis.

Opstie 3

De cursus met het Home Essentials pakken en cocosolie. Dit zijn 9×15 ml flesjes en 1×5 ml. Ook dit kunt u zelf bestellen via https://www.mydoterra.com/olietherapie U krijgt van OlieTherapie deze online cursus gratis en u krijgt uitgebreide informatie over het gebruik van de oliën inclusief recepten voor paarden en voor mensen. De online cursus ter waarde van 67 euro gratis.

De cursus

De meest recente inhoud kunt u vinden op https://olietherapie.nl/courses/olietherapie-massage-voor-paarden/

Geef een reactie

U kunt de inhoud niet kopiëren.