Over praktijk Gerard van Seventer

Welkom op de site van de Praktijk voor natuurgeneeskunde Gerard van Seventer.

Het doel van mijn praktijk voor Natuurgeneeskunde is mensen te ondersteunen om hun gezondsheidklachten op te lossen. Ieder mens moet zich goed kunnen voelen. Dit doe ik door met verschillende technieken het zelfherstellend vermogen van uw lichaam te bevorderen waardoor uw lichaam en geest weer in de oorspronkelijke perfecte staat wordt teruggebracht. De hoofd technieken zijn:

Triggerpoint therapie
Dorn therapie
Breuss massage

Elk van deze techniek kan op elke klacht gebruikt worden maar er zijn natuurlijk onderlinge verschillen waardoor de ene techniek in een bepaalde situatie beter (sneller) werkt dan de andere.

Doordat we het zelfgenezend vermogen bevorderen kan dit prima samen gaan met reguliere behandelingen.

De praktijk bestaat sinds 2003 en is sinds oktober 2010 erkend door de verzekeraars en aangesloten bij de VBAG beroepsvereninging en de RBCZ koepelorganisatie. Hiervoor zijn de opleidingen medische basisvakken, natuurgeneeskundig gezondheidsadviseur en complementair therapeut gevolgd aangevuld met diversie vakgerichte bijscholingen.

De behandelingen worden nu door de meeste verzekeraars vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekeringen.

De praktijk bevindt zich in Darp, vlak bij Havelte langs de A32 op de rand van Drenthe, Friesland en Overijssel. Midden in de mooie natuur. Het tweede praktijkadres is in Oudega (smallingerland)

U kunt de inhoud niet kopiëren.