Workshop Basis Aroma Massage voor paarden

Wat houdt Aroma Massage voor paarden in?

Behandelingen voor paarden (en mensen) met zachte aanrakingen geef ik zelf al meer als 20 jaar. Het wordt nu tijd om dit ook aan anderen te leren. Hiervoor heb ik dan ook deze workshop Aroma Massage voor paarden speciaal ontwikkeld. De workshop Basis Aroma Massage voor paarden combineert zachte aanrakingen met essentiële oliën.  

We laten het paard altijd kiezen welke oliën er gebruikt wordt. In totaal gebruiken we meestal 5 oliën en een basis olie. De essentiële oliën worden op vaste plaatsen op het paardenlichaam aangebracht. Deze olie wordt snel in de bloed- en energiebanen opgenomen om vervolgens de therapeutische werking in het hele paardenlichaam uit te voeren. Vervolgens wordt elke olie met zachte aanrakingen nog verder verdeeld over de meridianen en stress gebieden bij het paard. Het effect is meestal direct waarneembaar omdat je paard begint te ontspannen. Het is een techniek die voor iedereen gemakkelijk aan te leren is.

Opbouw workshop

De workshop Basis Aroma Massage voor paarden heeft de volgende opbouw:

  • Algemene richtlijnen voor het behandelen van een paard
  • Stress gebieden bij het paard
  • Kiezen van de te gebruiken oliën
  • Praktijk

Vragen en antwoorden

Met welk merk oliën kan ik deze behandeling thuis geven?

Antwoord: Ik heb zelf een sterke voorkeur voor de 100 procent zuivere therapeutische oliën van DoTERRA™. Uiteraard kunt u thuis ook met andere zuivere oliën werken.  Tijdens de workshop gebruiken we echter alleen de oliën van DoTERRA™. We bespreken tijdens de workshop zoveel mogelijk de enkelvoudige oliën zodat u niet gebonden bent aan 1 merk olie.

Kan deze behandeling ook bij drachtige merries gegeven worden?

In de eerste drie maanden en in de laatste maand van drachtigheid is het beter om alle essentiële oliën en kruiden te vermijden. Wanneer ik zelf toch oliën gebruik bij een drachtige merrie dan verdun ik altijd extra sterk en gebruik ik de olie alleen op de huid.  Oliën die de hormoon balans beïnvloeden kunnen het beste helemaal vermeden worden.

Kosten workshops

De kosten voor de dagworkshop Aroma Massage voor paarden zijn €97,-.

Wanneer u nog niet in het bezit bent van oliën zijn er speciale aanbiedingen bij OlieTherapie. Informeer hier naar.

De eerstvolgende workshop staat gepland op vrijdag 20 september in Oudega (Smallingerland) en op zondag 29 september in Darp

U kunt de inhoud niet kopiëren.